Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن باقری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز، در خصوص حذف شرکت‌های پیمانکاری یا نظارت بر آنها، عنوان کرد: پیمانکار تعریف مشخصی دارد ولی برخی مجموعه‌ها شبیه به تاجران انسان هستند. مشکل ما با پیمانکارانی نیست که کار از طرف شرکت‌های دولتی به آنها محول می‌شود. بلکه مشکل برخی شرکت‌ها در حوزه تامین نیروست که نقش واسطه گری داشته، بازار کار را مخدوش می‌کنند و عرضه و تقاضا را بهم می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت‌ها در مناسبات بازار کار هیچ نقشی ندارند و باید حذف شوند.

بیشتر بخوانید فشار رانت شرکت‌های پیمانکاری به کارگران/ تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی چه شد؟

این فعال کارگری گفت: مثلا وجود شرکت‌های زیرمجموعه شهرداری تهران مثل هادیان شهر، خدمات اداری شهر و غیره مشخص نیست به چه دلیل صورت گرفته است. الان خدمات پسماند باید توسط سازمان پسماند انجام شود و خودش قراردادی را با کارگران نهایی کند. در حقیقت بحث ما حذف واسطه‌های بازار کار است. مثلا راننده تاکسی برای خودرو سرویس شهر کار می‌کند و از طرفی راننده زیرمجموعه تاکسیرانی است. یعنی از طرفی قرارداد با خودروسرویس شهر دارد و از طرف دیگر مثلا سرویس‌هایی برای صدا و سیما می‌برد. راننده ۱۰ تا ۵ درصد دستمزد خود را به خودروسرویس شهر می‌دهد. در حالی که خودرو سرویس هیچ خدماتی به این راننده نمی‌دهد و راننده خودش بیمه رد می‌کند.

باقری عنوان کرد: به همین خاطر است که می‌گویم وجود چنین شرکت‌هایی غیرضروری است. دست در جیب دیگران بردن را با این شرکت‌ها قانونی کرده‌ایم. باید ابتدا این شرکت‌ها از بازار کار حذف شوند و در مرحله بعد، بحث نظارت بر پیمانکاری‌ها مطرح شود تا طرح طبقه بندی مشاغل را یا خودشان تهیه کنند یا از سازمان بالادستی تبعیت کرده و به حداقل‌های مربوط به حقوق کار پایبند باشند. یعنی شرکت‌های تامین نیرو به طور کامل از بازار حذف شوند و بعد نظارت دقیق بر این بازار صورت گیرد.  

وی ادامه داد: در صحبتی که با رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره تبدیل وضعیت نیروهای حجم قراردادی و معین دستگاه‌های اجرایی داشتیم، پیشنهادهایی ارائه کردیم. به نظر می‌رسد که کمیسیون اجتماعی این موارد را تصویب کرده و در نوبت رسیدگی در صحن باشد.

وی در خصوص پیشنهادهای ارائه شده به کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: این مساله را مطرح کردیم که واسطه‌ها حذف شوند و دستگاه‌های اجرایی به جای واگذار کردن کار به پیمانکاران، شرکت‌های ثابتی را برای این کار ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید پیام کارگران به رئیس جمهوری؛ آقای رئیسی به دادمان برسید

باقری گفت: یعنی دولت شرکت‌هایی را تعریف کند که اعضای هیات مدیره و مدیرعامل آن از سوی دولت مشخص شود اما کارگران آن آنهایی باشند که مشمول قانون کار هستند. در واقع به جای واگذار کردن کار به شرکت‌های پیمانکاری، کار خود را به این شرکت‌ها واگذار کند.

نایب رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران عنوان کرد: مثلا در حوزه حمل و نقل عمومی که وزارت کشور یا شورای شهر متولی است، یک شرکتی مثل شرکت واحد را تاسیس کرده‌اند که کارگران مشمول قانون کار با آنها کار می‌کنند. مساله نظارت بر طبقه‌بندی مشاغل هم جزء موارد دیگری بود که مطرح کردیم تا با خروجی این دو مورد، شرکت‌های پیمانکاری خود به خود از بازار حذف شود و امنیت شغلی به بازار کار بازگردد.

سپیده اشرفی کد خبر: 1129080 برچسب‌ها کارگران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کارگران شرکت های پیمانکاری شرکت ها بازار کار حذف شوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین

 

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتادمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

 

اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین

فرمانده ارشد اوکراین امروز (یکشنبه) گفت: تعداد بی‌شماری از نیروهای کی‌یف از مواضع جدیدی در غرب سه روستا در جبهه شرقی که روسیه نیروهای قابل توجهی را در چندین نقطه آن متمرکز کرده است، عقب‌نشینی کرده‌اند.

 «الکساندر سیرسکی» در پیام‌رسان تلگرام با اعلام اینکه «وضعیت در جبهه بدتر شده است»، سخت‌ترین مناطق را غرب «مارینکا» و شمال غربی «آودیوکا» توصیف کرد.

وی افزود: نیروهای کی‌یف مواضع جدیدی را در غرب روستاهای «بردیچی» و «سمنیوکا»، هر دو در شمال آودیوکا و نیز «نوومیخائیلیوکا» نزدیک شهر مارینکا به دست آورده بودند.

سیرسکی ادامه داد: به طور کلی، دشمن در این مناطق به موفقیت‌های تاکتیکی خاصی دست یافت، اما نتوانست مزیت عملیاتی کسب کند.

رویترز خاطرنشان کرد: بیانیه سیرسکی منعکس‌کننده وضعیت رو به وخامت اوکراین در شرق است که کی‌یف امیدوار است پس از تحویل تسلیحات آمریکایی تحت بسته کمکی ۶۱ میلیارد دلاری که به تازگی تصویب شد، بتواند آن را متعادل کند.

بر اساس این گزارش، نیروهای مسکو از زمان تصرف شهر آودیوکا به آرامی در حال پیشروی هستند.

اوکراین در حال حاضر منتظر محموله‌ای از کمک‌های نظامی ایالات متحده است که به گفته مقامات برای مقابله با روسیه حیاتی است.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • فرمانده نیروهای مسلح اوکراین: وضعیت میدان نبرد بدتر می‌شود
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد