Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام عین اللهی شامگاه جمعه در گفت وگو با ایرنا در یاسوج اظهار داشت: برای ساماندهی و رفع مشکل نیروهای قراردادی و تبدیل وضعیت آنها نیز موضوع در اسرع وقت به سازمان امور استخدامی کشور منتقل خواهد شد.

واکسیناسیون به معنای پایان کرونا نیست

وزیر بهداشت همچنین در بخش دیگری از مصاحبه خود تاکید کرد که تزریق واکسن و حتی با جشن پایان واکسیناسیون نباید و نمی توان آن را نیز به معنای پایان کرونا تلقی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر عین اللهی یادآور شد که کرونا همچنان هست و هدف ما از تزریق واکسن این است که بتوانیم با واکسیناسیون شدت کرونا را کاهش دهیم.

او گفت:  ماسک زدن ، فاصله گذاری و رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی و ضد عفونی کردن حتی پس از تزریق واکسن همچنان باید در دستور کار جدی مردم باشد و نباید اینگونه تلقی کرد که با زدن دو دُز واکسن کرونا تمام شده است؛ کرونا به این راحتی تمام شدنی نیست.

وی استقبال از تزریق واکسن در ایران را خوب، مثبت و امیدوارکننده در مقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا دانست وبا اشاره به اطمینان بخشی مردم در خصوص واکسناسیون نیز گفت: واکسن زدن در کشور ما موضوع جدیدی نیست.

وی ابراز داشت: سال های متمادی است که واکسیناسیون در ایران انجام می شود و حتی هر کودک خردسالی باید واکسن علیه انواع بیماری ها از سیاه سرفه ، کزاز و سایر بیماری های ویروسی را انجام دهد؛ چیز جدی نیست و مردم نیزهم اینک و در این شرایط باید از زدن واکسن کرونا استقبال کنند.

او تزریق واکسن علیه بیماری ها در کشورمان را امری عادی تلقی می کند و تاکید کرد که تاثیر تزریق واکسن این است که ایمنی بدن را برای مقابله با میکروب ها افزایش می دهد.

۶۴ درصد ایرانیان واکسینه شدند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین گفت که تاکنون ۸۵ میلیون دُز انواع واکسن وارد کشور شده و نزدیک به ۵۵ میلیون دُز نیز تزریق انجام شده است.

وی یادآور شد که به طور نسبی تاکنون ۶۴ درصد مردم واکسیناسیون علیه کرونا را در کشورمان انجام داده اند و ظرف یک هفته آینده به حدود ۷۰ درصد خواهد رسید.

عین اللهی همچنین گفت: بازگشایی مدارس و دانشگاه ها نیز به صورت تدریجی در حال انجام است و هم اینک گروه آموزشی متوسطه و بعد از آن دوره ابتدایی کلاس های حضوری خود را با رعایت پروتکل های بهداشتی و بتدریج از سر خواهند گرفت.

وی اشاره به بازگشایی دانشگاه های علوم پزشکی نیز از ۱۵مهرماه جاری نیز گفت: برای بازگشایی دانشگاه های زیرمجموعه وزارت علوم نیز امروزشنبه دهم مهرماه در ستاد ملی مدیریت کرونا تصمیم گیری لازم انجام می شود.

عین اللهی تصریح کرد: تعداد دانشجویان برای سال تحصیلی جدید ۱۴۰۰-۱۴۰۱ دانشگاه های علوم پزشکی کشور را نیز نزدیک به ۲۵۰هزار دانشجو در رشته های مختلف عنوان کرد.

وزیر بهداشت دولت سیزدهم همچنین گفت که بسیاری از معلمان و دانشجویان سراسر کشورتاکنون واکسینه شده اند و هم اینک فضای لازم تا حدود زیادی برای بازگشایی مدارس و دانشگاه ها فراهم است.

آیت‌الله سید ابراهیم رییسی، رییس جمهوری پس از سفر یک روزه به استان کهگیلویه و بویراحمد و حضور در نشست خبری شامگاه جمعه یاسوج را به مقصد تهران ترک کرد.

به گزارش ایرنا، بازدید رییس جمهوری از سد در دست ساخت تنگ سرخ، دیدار با مناطق عشایری تنگه گرگو بویراحمد، دیدار با نمایندگان اقشار مردم، ایثارگران، نخبگان و علمای کهگیلویه و بویراحمد ، بازدید جمهوری ازشهر زلزله زده سی سخت حضور در نشست شورای اداری استان از جمله برنامه‌های سفر یک روزه آیت الله رییسی به کهگیلویه و بویراحمد بود.

رئیس جمهور پس از ورد به فرودگاه یاسوج بلافاصله  به همراه وزیر نیرو ابتدا از عملیات اجرای سد تنگ سرخ در شهرستان بویراحمد بازدید کرد و با گرفتن گزارش از مسئولان، دستورات لازم را داد. وی مطالبات کارگران  و مردم منطقه را شنید و تاکید کرد اجازه نمی دهد حق هیچ کارگری ضایع شود.

آیت الله رئیسی  سپس به  میان عشایر غیور منطقه  گرگوی بویراحمد رفت و با عشایر  و بزرگان و ریش سفیدان عشایر مدت زمان قابل توجهی گفت و گو کرد.

رئیس جمهور در برنامه پیش بینی نشده ای در بین راه در تعدادی از اجتماعات مردمی که خواستار دیدار  با رئیس جمهور بودند حاضر شد و به حرفهای آنها گوش داد.

آیت الله رئیسی پس از آن در جمع نخبگان شهر یاسوج حضور یافت و دغدغه ها و مشکلات آنها را شنید و پاسخ داد.

در ادامه وی به شهر زلزله زده سی سخت رفت تادر جریان روند بازسازی این شهر از نزدیک قرار گیرد.

رئیس جمهوری در ادامه به شورای اداری استان رفت تا به جمع بندی برنامه ها و مسائل مربوط به سفر استانی پنجم بپردازد.

وی همچنین در خاتمه در نشست مطبوعاتی شرکت کرد و از طرحها و مصوبات پیش بینی شده برای محرومیت زدایی از استان کهگیلویه و بویراحمد سخن گفت.

رئیس جمهوری پس از پایان نشست مطبوعاتی و رسانه ای به اتفاق وزیران همراه عازم فرودگاه یاسوج شد و با بدرقه مسئولان استان، یاسوج  را به قصد تهران ترک کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد وزیر بهداشت تزریق واکسن دانشگاه ها عین اللهی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۶۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!