Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی، دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: طبق گزارش سه هفته پیش وزارت بهداشت، قزوین ششمین استان گیرنده تجهیزات پزشکی در بین ۶۵دانشگاه علوم پزشکی کشور معرفی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه محمدبیگی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ در مورد اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونای انگلیسی اظهار کرد: وضعیت آبیک را از همان زمان که اعلام شد از مسئولان علوم پزشکی پیگیری کردیم و همین‌طور گفتگویی با وزیر و معاونان وزیر و رئیس کمیسیون بهداشت داشتیم؛ زیرا وجود ویروس انگلیسی به معنای یک آتش زیر خاکستر برای همه کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هیچ چیزی ارزشمندتر و بالاتر از حفظ جان مردم در حسین آباد و آبیک و جای جای دیگر کشور نیست؛ از این رو ما به دنبال حفظ سلامت همه آحاد جامعه هستیم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: از تلاش‌های ویژه پرسنل و مسئولان حوزه سلامت و دیگر مسئولان ذی ربط استانی تشکر می‌کنم که با تلاش مضاعف در حال ارائه خدمت و انجام اقدامات لازم جهت پیشگیری هستند.

وی عنوان کرد: ما نیازمند دقت در پیگیری مراحل بیماری کرونا هستیم؛ اجرای هوشمند شیوه نامه‌های بهداشتی همراه با فاصله گذاری اجتماعی یک ضرورت است.

تاییدیه ایجاد دانشکده داروسازی در قزوین 

محمدبیگی در ادامه به مصوبات سفر وزیر بهداشت به قزوین اشاره کرد و گفت: از مصوبات سفر وزیر بهداشت به استان قزوین تبدیل بودجه ۱۰۰میلیارد تومانی الحاقیه شهید رجایی بود که در سفر گذشته دکتر نوبخت علی‌رغم قول‌هایی که داده بودند، عملا ۲۰میلیارد اوراق برای این امر اختصاص یافت که با درخواست از وزیر بهداشت مبنی بر پرداخت نقدی ۱۰۰میلیارد تومان، این موضوع مورد پذیرش واقع شد.

وی بیان کرد: تاییدیه دانشکده داروسازی نیز از دیگر مصوبات سفر وزیر بهداشت به قزوین بود که یک گام بسیار موفقیت آمیز در عرصه دانش، پژوهش، حمایت و پشتیبانی از صنایع داروسازی و اشتغالزایی برای دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه استان قزوین خواهد بود.

این مقام مسئول عنوان کرد: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قراردادی از دیگر درخواست‌های ما از وزیر بهداشت بود؛ زیرا با ۵۰۰ سهمیه‌ای که برای نیروهای سلامت از استان گرفته بودیم؛ کفاف نمی‌داد که وزیر بهداشت موافقت کردند.

وی ادامه داد: اختصاص دو دستگاه اکسیژن ساز کاملا رایگان هر کدام به ارزش شش میلیارد تومان به عبارتی مجموعا به ارزش ۱۲ میلیارد تومان از دیگر مواردی بود که دستور آن را از وزیر بهداشت گرفتیم.

افتتاح مرکز رادیوتراپی در قزوین

محمدبیگی عنوان کرد: افتتاح مرکز رادیوتراپی در قزوین نیز یکی دیگر از اقدامات انجام شده است که دستگاه فوق پیشرفته رادیوتراپی با ارزش ۵۰میلیارد تومان در استان قزوین، بی‌نظیرترین دستگاه در کشور و چه بسا در خاورمیانه است.

وی یادآور شد: همچنین تجهیزات و تشکیلات بیمارستان رحیمیان نیز تقریبا پس از چندین سال تکمیل شد و تکمیل تخت‌‌ها و افزایش تعداد نیروهای بیمارستان شهدای آبیک از دیگر کارهای انجام شده است.

محمدبیگی تاکید کرد: نسبت به سال گذشته ۶۰درصد نیروهای متخصص استان قزوین را افزایش دادیم به طوریکه سهمیه ۳۰نفری استان به ۴۶ نفر افزایش یافت.

وی بیان کرد: ۱۰سری دستگاه ویژه ونتیلاتور، تخت ویژه آی سی یو، مانیتورینگ، تشک مواج و دستگاه الکتروشوک و مبلغ ۲۰میلیارد تومان اعتبار ویژه شهر آبیک برای مقابله با کرونا را درخواست کردم که مورد موافقت وزیر بهداشت قرار گرفت.

گروه‌های جهادی آماده خدمت‌رسانی هستند

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: خبر خوب برای مردم استان قزوین اینکه طبق گزارش سه هفته پیش وزارت بهداشت، استان قزوین ششمین استان گیرنده تجهیزات پزشکی در بین ۶۵دانشگاه علوم پزشکی معرفی شد؛ در حالیکه استان قزوین در زمینه اخذ تجهیزات همیشه در رتبه‌های بین ۲۶ تا ۳۰در بین دانشگاه‌های کشور بود.

وی با تاکید براینکه وظیفه ماست که برای همه پهنه مینودری تلاش کنیم؛ گفت: برای مقابله با کرونای انگلیسی لازم است تشکیل مرتب جلسات سه جانبه بین استان‌های تهران و البرز و قزوین در دانشگاه‌های علوم پزشکی و همین طور در سطح فرمانداری‌های شهرهای اطراف داشته باشیم.

محمدبیگی ابراز کرد: حضور مشاوره‌های روانشناسی بین مردم حسین آباد آبیک نیز باید مدنظر قرار گیرد؛ چراکه ممکن است دچار استرس و نگرانی ناشی از احتمال ابتلا به کرونا انگلیسی باشند.

وی ادامه داد: گروه‌های جهادی آماده خدمت‌رسانی هستند، حضور نیروهای سپاه و ارتش و نیروی انتظامی قطعا برای مردم آرامش بخش خواهد بود، درست است که ما باید امروز از خروج مردم جلوگیری کنیم اما مردم نباید بترسند؛ چراکه یکی از وظایف نیروهای مسلح در زمان صلح، حفظ جان مردم در بلایا و حوادث است.

کرونای انگلیسی بزرگ‌ترین نظام‌های علمی دنیا را از پا درآورده است

این مقام مسئول گفت: متاسفانه امروز ویروس کرونای انگلیسی بزرگ‌ترین نظام‌های علمی دنیا را از پا درآورده است به گونه‌ای که آلمان با وجود اقتدار در تجهیزات و علم پزشکی نتوانسته است در مقابل این ویروس جهش یافته خطرناک تاب بیاورد؛ همچنین نظام مقتدر علمی امریکا و انگلیس نیز با فوت هزاران نفر در روز در حال فرو ریختن است.

وی بیان کرد: باید برای حفظ جان مردم با حساسیت ویژه موضوع پیشگیری و مقابله با ویروس جهش یافته کرونا پیگیری شود و تصمیمات مقتدرانه برای حفظ جان ۸۵ میلیون ایرانی از هم اکنون اتخاذ شود.

محمدبیگی عنوان کرد: باید پروتکل‌های بهداشتی با دقت بیشتری رعایت شود و موضوع قرنطینه بسیار جدی گرفته شده و آزمایشات نیز به صورت مکرر انجام شود و مطمئنم مردم و گروه‌های جهادی نیز در راستای مقابله با ویروس کرونا همکاری و مشارکت خواهند کرد.
انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت کرونای انگلیسی استان قزوین وزیر بهداشت علوم پزشکی حفظ جان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد

نگاهی به سیر صعودی قیمت در بازار گوشت قرمز از اواخر بهار سال گذشته تا امروز، وضعیت صنعت دامپروری کشور را بیشتر توضیح می‌دهد.

به گزارش مهر، نرخ شقه گوسفندی در هفته دوم فروردین سال گذشته هر کیلوگرم ۳۷۰ هزار تومان بود و این عدد در هفته پایانی اسفند با افزایش ۶۳.۵ درصدی به ۶۰۵ هزار تومان رسید.

این عدد در هفته پایانی فروردین بین ۶۲۰ تا ۶۵۰ هزار تومان متغیر بوده و باید دید تا پایان سال، قرار است این بازار چه وضعیت قیمتی به ثبت خواهد رساند.

کاهش مصرف

در حالی که به گفته فعالان بازار سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش بسیاری داشته و بخشی از مشتریان به سمت بازار گوشت مرغ سوق پیدا کرده‌اند، رئیس سازمان دامپزشکی مصرف سرانه گوشت قرمز هر ایرانی را ۷ کیلوگرم عنوان کرد. پیش‌تر (سال ۱۴۰۲) مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور این عدد را ۶ کیلوگرم اعلام کرده بود. افشین صدر دادرس گفته بود طی چند سال اخیر با افزایش قیمت گوشت مصرف سرانه هر ایرانی از ۱۲ کیلوگرم به حدود ۶ کیلوگرم رسیده است.

وضعیت نجومی نرخ این کالای اساسی در سال ۱۴۰۲ که جهش‌های قیمتی را تجربه کرد قطعا سرانه مصرف را در سال ۱۴۰۲ دستخوش تغییرات بیشتر کرده است.

برنامه‌های روی زمین‌مانده

متولیان بخش دولتی و خصوصی برای ساماندهی بازار گوشت، پیشنهاد‌های متعدد داشته‌اند که یکی از این پیشنهاد‌ها با توجه به کمبود نقدینگی و کشتار دام‌های مولد، واردات دام پایه پروار بود. به گفته دامداران حدود ۴ ماه زمان نیاز است تا گوشت دام پایه پروار آماده توزیع در بازار شود.

این موضوع تا امروز هنوز محقق نشده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در این خصوص گفت: مجوز واردات دام پایه پروار از برخی کشور‌ها از سوی سازمان دامپزشکی صادر شده و در این خصوص مشکلی وجود ندارد. واردکنندگان و بخش خصوصی برای این امر باید اقدام کنند که استقبال نشده است.

این کشور‌ها شامل روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا، نیوزلند و برزیل است. البته قرار گرفتن برزیل در فهرست موجود با ارسال اطلاعات درخواستی ایران از سرویس دامپزشکی این کشور خواهد بود.

اما سرپرست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره عدم واردات دام پایه پروار، دی ماه سال گذشته گفته بود، معاونت تخصصی در حال برنامه ریزی است که چه حجمی دام پایه پروار نیاز به واردات دارد. محدودیتی هم برای منابع ارزی وجود ندارد و با توجه به تولید دام پروار در داخل، میزان کسری در حال برآورد است که بر اساس آن تأمین ارز شود.

در نهایت گویا صرفه اقتصادی در واردات دام آماده کشتار و گوشت گرم و منجمد است.

عرضه ۳۰ هزار تن گوشت در نیمه دوم سال

بخشی از نیازمندی بازار گوشت قرمز به وسیله جامعه عشایر تأمین می‌شود. این عدد حدود ۲۵ درصد است. رئیس پیشین سازمان امور عشایر، مهر سال گذشته از آمادگی جامعه عشایر برای افزایش تولید گفته بود. سیاوش احمدی قائد با اشاره به طرح تولید قراردادی گوشت دام تاکید کرد: عشایر برای تولید قراردادی یک میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام ظرفیت دارند.

در این خصوص فضل خرم، مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان هم اظهار کرده، سال گذشته با حمایت دولت با وجود تمام تنگناها، قرارداد تأمین ۱۲۲ هزار تن نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز با جامعه عشایری منعقد شد.

وی اضافه کرد: تاکنون ۹۵ هزار تن نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز در اختیار جامعه عشایری کشور قرار گرفته و با توجه به انعقاد قرارداد تولید قراردادی ۵۰۰ هزار رأس دام، از اواخر خرداد دام تولیدی عشایر روانه بازار می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان تصریح کرده، مرحله بعدی تولید قراردادی دام از سوی عشایر اواخر تیر منعقد می‌شود که گوشت تولیدی آن در ماه‌های آذر، دی و بهمن عرضه خواهد شد.

وی ابراز کرد: امسال برای ۱.۵ میلیون رأس تولید قراردادی دام با عشایر قرارداد منعقد می‌کنیم و ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در نیمه دوم سال به بازار عرضه می‌شود.

با توجه به نزدیکی اعیاد قربان و غدیر خم (۲۸ خرداد و ۱۵ و ۱۶ تیر) نهاد‌های متولی باید برای تأمین بازار تدابیر لازم را اندیشیده تا همچون سال گذشته شاهد سیر نجومی قیمت‌ها در سال جاری نباشیم.

دیگر خبرها

  • برگزیدگان ششمین دوره کنگره ملی شعر خلیج فارس معرفی شدند
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • ظرفیت‌های صادراتی قم در نمایشگاه ایران اکسپو۲۰۲۴ معرفی می ‌شود
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد