Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از  وبدا؛ دکتر مجید شیرانی در جلسه ویدئو کنفرانس با حضور دکتر روحانی ، استانداران و روسای دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور اظهار داشت: از مشکلات دانشگاه های علوم پزشکی کمبود نیروی انسانی است و با شیوع کووید ۱۹، نیروهای شرکتی و قراردادی در کنار سایر پرسنل خدوم مجموعه مسئولیت پذیری، فداکاری و مجاهدت خود را به خوبی نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دانشگاه ها طی مدت شیوع کووید ۱۹ دچار خسران مادی زیادی شدند و به یمن عید بزرگ شعبان و پاسداشت خدمات صورت گرفته، مساعدت برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی کل دانشگاه ها عیدی این ایام مبارک خواهد بود.
گفتنی است، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در ابتدای سخنان خود در این جلسه ضمن عرض خداقوت و تقدیر و تشکر از اعضای هیات دولت و بویژه وزیر بهداشت و معاونین این وزارت و متولیان امر بهداشت و درمان و مدافعین خط اول جبهه مقابله با کرونا و همکاری مسئولین استانی و مشارکت مردم به تشریح آخرین وضعیت شیوع کرونا پرداخت.
دکتر شیرانی با بیان اینکه، چهارمحال و بختیاری جز استان های با شیوع کم بیماری کووید ۱۹ می باشد افزود: این نبود مگر به لطف خداوند و همدلی و همراهی مسئولین و مردم و پشتیبانی استاندار و برنامه ریزی و اقدامات موثر انجام شده.
وی از نقاط قوت و اقدامات ابتکاری و موثر در زمینه مقابله با کرونا به تشکیل کمیته علمی و اپیدمیولوژی بیماری در اسرع وقت در استان و ترسیم مدل های مختلف برخورد با بیماری و انجام به موقع بیماریابی اشاره داشت.
وی اضافه کرد: با ورود بیماری نوپدید کووید ۱۹ به کشور و استان و کمبود مواد ضدعفونی نیز ، ضمن شدت بخشیدن به آموزش های همگانی، اقدام توزیع مواد گندزدایی و آموزش نحوه استفاده آن به خانواده ها بسیار موثر واقع گردید.
دکتر شیرانی، وسعت و تسهیل ارتباط مردمی پیش از اعلام سامانه های فراگیر از سوی وزارت از طریق راه اندازی خطوط ارتباط تلفنی و تلاش برای کم کردن بار مراجعات به مراکز درمانی و خدمت دهی مناسب در سطح ۱ و پیش از ورود به بیمارستان ها، بسط و توسعه بیماریابی و تشکیل و فعال نمودن تیم های خاص ۳ تا ۴ نفره از کارشناسان مجرب مبارزه با بیماری و دانشجویان کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی، متخصصین و اساتید خبره برای غربالگری خانواده بیماران شناسایی شده را از دیگر اقدامات موثر برشمرد.
وی، از دیگر نکات موثر در پیشی گرفتن چهارمحال و بختیاری در امر مبارزه با کرونا به غربالگری نزدیک به ۱۰۰ درصد جمعیت استان اشاره داشت.
رئیس دانشگاه علوم پرشکی استان گفت: آغاز مرحله دوم غربالگری برای افراد پر خطر مانند مادران باردار و افراد چاق، مبتلایان به دیابت، فشار خون، آسم و ... از ابتکارات این دانشگاه بشمار می رود.
دکتر شیرانی در ادامه از غربالگری ۷۰ درصد گروه هدف این برنامه تاکنون خبر داد و افزود: پیشتازی دانشگاه در این زمینه نیز با فراهم شدن زیر ساخت ها در طرح تحول سلامت و نگاه ویژه به استان های محروم محقق گردید و موجب گردید امروز شرمنده مردم نباشیم و بتوانیم خدمات لازم را ارائه نمائیم.
وی ادامه داد: شیوع کووید ۱۹ با تلاش های صورت گرفته در چهارمحال و بختیاری به صورت منحنی تپه ای و با ارتفاع کم بوده و در صورت درست بودن پیش بینی های نقشه های اپیدمیولوژی حدود ۶ هفته در اوج بیماری و با احتساب آغاز پیک بیماری در هفته آخر اسفند ۹۸ در هفته اول اردیبهشت ماه ۹۹، علی رغم نوسانات موجود، شاهد شروع شیب نزولی بیماری در استان خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص مدیریت نیروهای انسانی برای مقابله با کرونا اظهار داشت: به لطف الهی در زمینه نیروی انسانی، تجهیزات نیزمدیریت خوبی صورت گرفت و با حمایت های خوب و همه جانبه ارگان های مختلف مشکلی در این زمینه نداشتیم و وضعیت نسبتا مناسبی داشتیم.
دکتر شیرانی با اشاره به ابتلای حدود ۲۰ نفر کادر بهداشتی و درمانی افزود: حدود ۱۰ درصد بیماران بستری را پرسنل و پزشکان مراکز درمانی تشکیل داده اند که یک نفر از این عزیزان به فیض شهادت نایل آمد.
گفتنی است، دکتر روحانی در ادامه این گفت و گو ضمن آرزوی علو درجات برای شهید راه خدمت استان، از ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان خواست سلام و تبریک ایشان را به کادر بهداشت و درمان ابلاغ نمایند.

46
 

کد خبر 1374186

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری دانشگاه علوم پزشکی رئیس دانشگاه علوم دکتر شیرانی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز