Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: چیزی به نام تبدیل وضعیت نیروی قراردادی در بدنه دولت وجود ندارد چرا که نیروی رسمی دولت شدن باید طی آزمون در شرایط برابر انجام شود.

به گزارش ایلنا، جمشید انصاری امروز در نشستی که در سازمان برنامه و بودجه استان البرز، برگزار شد، گفت: نیروی انسانی که جذب دولت می شود باید فردی برخوردار از عالی ترین سطح دانش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور بیان کرد: چیزی به نام تبدیل وضعیت نیروی قراردادی در بدنه دولت وجود ندارد چرا که نیروی رسمی دولت شدن باید طی آزمون در شرایط برابر انجام شود.

رئیس سازمان استخدامی و امور اداری کشور به آموزش نیروهای انسانی در البرز اشاره کرد و افزود: این اقدام قابل تقدیر است اما افرادی باید مشمول این طرح شوند که دارای اطلاعات و زمینه علمی کافی باشند و دوره های آموزشی با هدف ارتقای دانش افراد برگزار شود.

وی بیان کرد: نهادهای اجرایی نباید جایی برای آموزش و فراگیری علم باشد بلکه باید اقدامات در راستای به روز شدن اطلاعات و مطالب علمی انجام شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: البرز جایگاه ویژه ای دارد و ما این استان را در امر تأمین نیروی انسانی حمایت خواهیم کرد.

رئیس سازمان استخدامی و امور اداری کشور ادامه داد: نظام های مدیریتی باید با توجه به شرایط، ابداعات و فعالیت های مدیریتی خاص داشته باشند.

این مقام مسئول بیان کرد: سال های 98 و 99 سخت ترین دوران مدیریتی کشور است که اگر ابتکار مدیریتی نداشته باشیم کنترل شرایط دشوار خواهد بود.

انصاری با تأکید بر لزوم ساماندهی امکانات موجود اضافه کرد: تصویربرداری و مطالعه امکانات موجود با هدف راستی آزمایی می تواند شرایط و نحوه مدیریت را ارتقاء دهد.

به گفته وی، لازم است سازمان‌های مدیریت برنامه‌ریزی استان‌ها ارتقاء یابد و نیروهایی جذب شوند که شرایط پیشرفت را فراهم می‌کنند.

رئیس سازمان استخدامی و امور ادارای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه در بخش سازمان برنامه و بودجه با مشکلاتی شدیم افزود: در نهایت به این نتیجه رسیدیم که با تفویض اختیارات مدیریت کشور، توسعه و بهبود بیشتری در راستای ارائه خدمات به مردم خواهیم داشت اما عادت مداخله در مسائل ریز دستگاه ها مشکل ساز شد.

وی اظهار کرد: امروز که به صورت مستقل فعالیت می‌کنیم، اقدامات ما تحت عنوان تسهیل‌گری انجام می شود و باید اقداماتی را برنامه ریزی کنیم که دستگاه های اجرایی استان مأموریت های خود را بهتر انجام دهند.

وی ادامه داد: 68 درصد نیروی انسانی شاغل در بدنه دولت، کمتر از 15 سال سابقه کار دارند که این امر نشان از جوان بودن نیروهای البرزی دارد، در صورتی این شاخص به طور متوسط در کشور حدود 51 درصد است.

انصاری گفت: در البرز 46 درصد از کل کارمندان را بانوان تشکیل می دهند که در متوسط کشوری این میزان به 42 درصد می رسد.

وی افزود: تجربه نشان می دهد که بانوان در محیط کار دارای ملاحظات انضباطی بیشتری هستند و این امر به آقایان نیز در تسری پیدا می کند.

این مسئول اضافه کرد: نسبت مدیریتی بانوان از کل کارمندان نیز بدون احتساب شاغلان آموزش و پرورش 16 درصد است که با در نظر گرفتن آمار مدیریت 48 درصدی بانوان البرز در آموزش و پرورش می توان گفت که البرز به مرز تحقق 30 درصد از پست های مدیریتی برای بانوان طبق وعده دولت نزدیک است.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آمارها، درصد بالایی از مدیران البرزی جوان هستند، گفت: بدون احتساب آمار شاغلان آموزش و پرورش، 62 درصد نیروی انسانی البرز دارای تحصیلات کارشناسی و بالاتر هستند.

 

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 ارائه خدمات به مردم استان البرز دستگاه های اجرایی استان سازمان برنامه و بودجه شاخص 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۵۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نقش نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در سال‌های اخیر، سازمان اوقاف و امور خیریه برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید اقدام به حمایت از مولدسازی صنعتی از قبیل شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دانش بنیان، هسته‌ای و ... کرده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: از آنجایی که سازمان اوقاف مبتنی بر نیات واقفین اجرای نیت می‌کند، این امکان وجود دارد که بر موضوعات مختلف از قبیل آبزی‌پروری، توجه به اقتصاد دریا پایه، دامپروری و ... ورود کند. وقتی ما به انتهای پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسیم، نتایج عینی آن را در میدان بهتر می‌بینیم، که منجر به افزایش بهره‌وری موقوفات شده است. وقتی بهره‌وری از موقوفات افزایش یابد، درآمد‌ها هم زیاد می‌شود و نیات بهتر اجرایی می‌شوند. سازمان اوقاف به همان نسبت که در حوزه‌های تولید فعالیت دارد، در حوزه‌های فرهنگی و نشر معارف و قرآن اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گفته رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اوقاف علاوه‌بر تحقق فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم قدم برمی‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم