Web Analytics Made Easy - Statcounter

با سلام خدمت وزیر محترم جناب مهندس زنگنه

سؤالاتی از طرف جمعیت قرارداد موقت مطرح شده که 5 سال است پاسخ قانع‌کننده‌ای به آن داده نشده است و به شرح زیر می‌باشد:

نامه جمعی از کارکنان قراردادی صنعت نفت به افکارنیوز

با سلام خدمت وزیر محترم جناب مهندس زنگنه

سؤالاتی از طرف جمعیت قرارداد موقت مطرح شده که 5 سال است پاسخ قانع‌کننده‌ای به آن داده نشده است و به شرح زیر می‌باشد:

١.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا مجلس و قانون‌گذار اختیار به شما حتی برای تبدیل وضعیت به‌صورت رسمی نداده است؟ (طی جلسه‌ای که با مرکز پژوهش‌های مجلس داشتیم، سؤال کردیم که چرا آموزش‌وپرورش، فنی و حرفه‌ای، وزارت نیرو و... این اقدامات را انجام داده‌اند؟ گفتند چون وزیر آن‌ها خواسته و قانون‌گذار قبلاً این قوانین را صادر کرده است و به‌راحتی این اختیار را دارند!)

٢. آیا به نظر شما 5 سال زمان زیادی برای ساماندهی نیست!!؟ اگر وضعیت ما اسفناک است -که خودتان هم در جاهای مختلف حتی در روز تحلیف در مجلس اعلام کردید- آیا موقع آن نرسیده که اقدامی شود؟ اگر مدیرانی با سرنوشت 34000 نفر بازی می‌کنند که به نظر می‌رسد در ساماندهی ناتوان‌اند و انگیزه کافی جهت حل این معضل و کمک به ما کارکنان را ندارند، بهترین راه استفاده از مدیرانی کارآمد و دلسوز است.

٣. آیا نیروهای قرارداد موقت، کارآمد، متخصص و جوان نیستند؟ جناب زنگنه اعتقاد به جوان‌گرایی و استفاده از نیروی متخصص و باتجربه دارند؛ همه این‌ها در نیروی قرارداد موقت نمایان است که در کلیدی‌ترین و عملیاتی‌ترین کارها از 5 تا 20 سال سابقه کاری دارند و رده سنی ما از ۲۵ تا ۴۵ سال می‌باشد که بهترین شرایط را برای شرکت خواهیم داشت.

٤. ترمیم‌ها که سال گذشته در رسانه‌ها و از طریق مدیران منابع انسانی مختلف اعلام شد کی اعمال می‌شود؟؟!!

جناب زنگنه از ابتدا به نیروی قرارداد موقت لطف داشتند و در همه‌جا از ما دفاع کردند که حتی کارگروهی هم برای این موضوع در نظر گرفتند، اما قرار بود از ابتدای سال 96 تغییراتی صورت گیرد که به اردیبهشت انتقال داده شد و بعد به تیرماه و پایان شهریور و الان آبان و... که خروجی عملی تا الان دیده نشده است. خواهشمندیم آبان ماه، ماه عمل باشد تا مسکنی باشد که درمان قطعی صورت گیرد.

5. سؤال دیگر این‌که آیا طرحی که از ابتدا با همکاری وزارتخانه تهیه شد و به مجلس تقدیم شد و بارها از حمایت وزارتخانه بهره‌مند شدیم، نقطه پایانی دارد!!؟؟؟

الان هم جناب زنگنه و هم مجلس موافق طرح هستند و اینکه تبعیض در شرکت هست و انواع مدل استخدامی با شرایط کاری یکسان و عدم رعایت عدالت اجتماعی کاملاً مشهود است و همه بر این موضوع واقف هستند، اما مشکل اصلی تأمین بودجه برای طرح است که متأسفانه مجلس ما را به‌طرف وزارتخانه و وزارتخانه هم اعلام کرده که در هزینه‌های جاری خودش هم مشکل دارد! ازجمله راهکارهای حل این موضوع تدوین درست حجم مالی این بخش و ارائه از طریق برنامه‌ریزی تلفیقی آن شرکت برای گنجاندن در بودجه پیشنهادی سال ۹۷ است و به این مسئله باید توجه شود هزینه برای نیروی انسانی درواقع یک سرمایه‌گذاری برای ایجاد تولید و رونق اقتصادی یک سازمان است. نیرویی که ذهن و فکرش درگیر مسائل مالی باشد، قطعاً کاربری مناسب نخواهد داشت.

٦. به نظر می‌رسد کارگروه فعلی نیازمند افزایش قوای کارشناسی جهت ارائه طرح‌ها و برنامه‌های جدید و نیروی مدیریتی برای طرح صحیح در محضر شما می‌باشد که ما بدین‌وسیله اعلام می‌داریم حاضر به کمک در بخش کارشناسی برای ارائه راه‌حل و برنامه هستیم. لذا خواهشمند است نماینده‌ای از این کارکنان برای شناسایی مشکلات موجود و ارائه طرح‌ها و برنامه‌های ممکن در این کارگروه انتخاب نمایید.

در پایان از همه سروران و عزیزانی که شبانه‌روز برای بهبود وضعیت نیروی قرارداد موقت نفت تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر داریم و آرزوی موفقیت و پیروزی از خداوند برای آن‌ها خواستاریم.

و در خاتمه یک سؤال چندگزینه‌ای از وزیر و اعضای مرکز پژوهش‌ها و سایر نمایندگان محترم مجلس داریم که خواهشمندیم به افکار عمومی و رسانه‌ها پاسخ آن را مرحمت فرمایند که گناه و تفاوت نیروهای قراردادی متخصص، کارکشته با سال‌ها سابقه تخصصی و مدارک تحصیلی عمدتاً لیسانس و فوق‌لیسانس و دکتری در صنعت نفت درآمدزا که بارها به کیفیتش بالیده‌اید با نیروهای سیکل و دیپلمه دیگر وزارتخانه‌ها مثل آموزش‌وپرورش چیست که سریعاً پیمانی شدند و مزایایی مشابه کارکنان رسمی می‌گیرند؟

الف﴾ وزارت نفت، درآمدزا نیست و دیگر وزارتخانه‌ها درآمدزا؟!

ب﴾ مدارک تحصیلی عالیه، تخصص، تلاش و چند برابر کردن تولید در وزارت استراتژیک و فوق‌العاده مهم نفت، به‌اندازه یک نیروی خدماتی آبدارچی کم‌سواد و بدون تخصص دیگر وزارتخانه‌ها ارزش ندارد؟!

ج﴾ دمای شصت درجه و رطوبت نوددرصدی استان‌های خوزستان و بوشهر در تابستان بهتر از تعطیلات تابستانه سه‌ماهه آموزش‌وپرورش است؟!

د﴾ پایبندی و جان‌فشانی نیروهای قراردادی و انجام صحیح وظایف محوله شغل و کار و عدم اعتراض و تجمع و بی‌نظمی و راهپیمایی که از ارکان دیگر وزارتخانه‌ها بارها شاهد بوده‌ایم، موجب بی‌باکی قانون‌گذار گردیده؟!

هـ﴾ احتمالاً نمایندگان ملت تصور می‌کنند حقوق چند برابری کارکنان رسمی صنعت نفت که عمدتاً زیر کولر و به مشاغل مدیریتی و سرپرستی مشغول هستند نسبت به نیروهای قراردادی که عمده کارهای عملیاتی و سخت و طاقت‌فرسای صنعت را بر دوش می‌کشند، موجب انگیزه نیروها و بسط عدالت شغلی گردیده است!!

و﴾ بودجه تبدیل وضعیت‌شدگان در دیگر وزارتخانه از ردیف‌های معین و اختصاصی و پیش بینی شده در قانون است حال آنکه بودجه تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی صنعت نفت از بیت‌المال عمومی است و مشکل شرعی دارد!!

ز﴾ زمان تبدیل وضعیت نیروهای سایر وزارتخانه مربوط به قرن‌ها قبل بوده و هیچ تشویشی در پی نداشته حال آنکه تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی مشوش اذهان است!!

ی﴾ آنگاه‌که دولت تمایل داشت مجلس اختیار نداد و حال که مجلس اختیار داده دولت بی‌میل است!!

ح﴾ همه موارد صحیح است اما مجلس و دولت قدرت دارد و می‌تواند پاسخگوی چهل هزار خانواده کارکنان قراردادی صنعت نفت نباشد همان‌طور که در چهار سال گذشته نبود!!

جمعی از کارکنان قراردادی صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۷۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟

حاجی‌دلیگانی در واکنش به نامه رییس سازمان برنامه و بودجه برای برداشت ۳ هزار میلیارد تومان از صندوق تامین خسارات بدنی تصریح می‌کند: من نامه را دیدم، ولی نتیجه نداشت. این نامه در کمیسیون هم مطرح شد و بحث‌های زیادی هم راجع به آن صورت گرفت، ولی به نتیجه مشخصی نرسید.

به گزارش خبرآنلاین، اصرار دولت بر بازگشت یک بند حذف شده از بودجه، شدت گرفت. وزیر راه و شهرسازی در تازه‌ترین اظهارنظر، پرده از دستور رییس‌جمهور برداشت که از محل اعتبارات صندوق تامین خسارت‌های بدنی، ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیر اختصاص یابد، اما در مقابل، برخی نمایندگان از منتفی شدن آن در بودجه می‌گویند.

در این فضا، روایت‌ها حاکی از آن است که رییس مجلس تاکید دارد که بندهای حذف شده از بودجه، به دلیل مخالفت نمایندگان امکان بازگشت به بودجه در چارچوب جداول را ندارند. این در حالی است که اواخر فروردین‌ماه امساله، نامه‌ای از سوی داوود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه خطاب به قالیباف نوشته شد.

داوود منظور در این نامه به استناد مذاکرات صحن هیات دولت، تاکید کرده بود که مقرر شده بود اعتبار اختصاصی وزارت راه و شهرسازی برای رفع نقاط حادثه‌خیر به میزان ۳ هزار میلیارد تومان از محل منابع صندوق تامین خسارات بدنی موضوع ردیف درآمدی ۱۶۰۱۶۹ جدول شماره ۵ تحت عنوان درامد موضوع ماده ۲۴ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث با اعتبار ۴۶.۸۰. ۰۰۰ میلیون ریال تامین شود و این موضوع هنگام تنظیم جدول شماره (۷) لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، از قلم افتاده است. وی در ادامه این نامه از مجلس خواسته است در تنظیم نهایی جدول مزبور اصلاحات ذیل انجام شود.

دولت چه می‌گوید؟

مهرداد بذر باش، وزیر راه و شهرسازی در تازه‌ترین اظهارنظر در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های آذربایجان شرقی گفته است: رییس‌جمهوری دستور داده‌اند تا از محل اعتبارات صندوق تامین خسارت‌های بدنی، ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز اختصاص یابد، اما عده‌ای تلاش می‌کنند مانع از انجام این تکلیف بشوند.

وی با اشاره به این‌که بخش زیادی از منابع این صندوق را به سپرده بانکی تبدیل کرده و سود دریافت می‌کنند، نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار عمل کردن این صندوق به تکالیف قانونی شد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه رفع نقاط حادثه‌خیز با کاهش تصادفات فوتی وجرحی به صورت مستقیم، موجب کاهش پرداخت خسارت توسط صندوق می‌شود، تصریح کرده؛ صندوق تامین خسارت بدنی باید به تکالیف قانونی خود عمل کرده و از منابع صندوق برای رفع نقاط حادثه‌خیز استفاده کند.

موضوع برداشت ۳ هزار میلیارد تومان احتمالا منتفی است

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در این باره می‌گوید: در کمیسیون تلفیق مجلس خیلی در رابطه با این موضوع صحبت شد و نهایتا به نتیجه نرسید.

وی می‌افزاید: قبل از آن در صحن مجلس هم در زمان رسیدگی به مرحله اول بودجه مطرح شده بود و رای نیاورده بود. در این مرحله هم اعدادی که برای آن گذاشته بودند، نهایتا در ردیف‌ها به نتیجه نرسید، بنابراین موضوع منتفی است.

این نماینده مجلس با بیان این‌که با بیان این‌که البته پیشنهادی هم مطرح شد که این ۳ هزار میلیارد تومان نصف و نصف شود، عنوان می‌کند: نصفی از این ۳ هزار میلیارد تومان را همان‌طور که دولت می‌گوید، انجام شود و نصفی هم بماند، ولی به‌هرحال به نتیجه نرسید و تقریبا می‌توان گفت دیگر تمام‌شده باید تلقی کرد.

حاجی‌دلیگانی در واکنش به نامه رییس سازمان برنامه و بودجه تصریح می‌کند: من نامه را دیدم، ولی نتیجه نداشت. این نامه در کمیسیون هم مطرح شد و بحث‌های زیادی هم راجع به آن صورت گرفت، ولی به نتیجه مشخصی نرسید.

وی درباره این‌که چنین اقدامی باعث آغاز اختلال شدید در عملیات صندوق تامین خسارات بدنی و در سنوات آتی، منجر به ناترازی شدید و نهایتا ورشکستگی آن می‌شود، بیان می‌کند: مجلس می‌گفت به دلیل این‌که در جلسات قبلی هم مطرح شده و رای نیاورده، دیگر قابل پیگیری نیست. بنابراین با این شرایط به نظر می‌رسد که دیگر به نتیجه نمی‌رسد.

زاویه‌ای دیگر

عباس گلرو، نماینده مجلس هم در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین با بیان این‌که من در رسانه درباره این موضوع صحبت نمی‌کنم، می‌گوید: مساله دو وجهی است. یک وجه این است که وزارت راه می‌گوید که اگر این پول بیاید و زیرساخت‌ها آماده شود و نقاط حادثه‌خیز گرفته شود، آن زمان منجر به تصادفات نمی‌شود.

وی با بیان این‌که وزارت راه معتقد است که باید دنبال علت گشت، نه حل معلول، تصریح می‌کند: به‌هرحال این نظر کارشناسی است، ولی در مجلس و کمیسیون تلفیق باید بررسی کنند و ببینند مشکل چیست تا هم منابعی که وزارت راه دنبال آن است، تامین شود و هم موضوع صندوق تامین خسارات بدنی در نظر گرفته شود.

این نماینده مجلس در واکنش به این‌که یک بار اضافه به صندوق تامین خسارات بدنی تحمیل می‌شود، عنوان می‌کند: به‌هرحال باید به فکر آن باشند و منابع را ببینند. البته من ریز مسایل را در جریان نیستم که دلیل حذف آن چه بوده و دلیل جابه‌جایی چه بوده و باید پیگیری کنیم.

تشدید ناترازی صندوق؟

کارشناسان معتقدند برداشت منابع هنگفت از صندوق آن هم به صورت بدون بازگشت قطعا باعث تشدید ناترازی صندوق و ورشکستگی آن در آینده نزدیک خواهد شد و امکان ایفای تعهدات خصوصا پرداخت دیات تصادفات رانندگی برای صندوق غیرممکن خواهد شد.

گذشته از این باید در نظر داشت چنین اقدامی در عین مخالفت با قانون دائمی بیمه اجباری شخص ثالث مصوب اردیبهشت۱۳۹۵، مخالف صریح سیاست‌های کلی قانونگذاری ابلاغی رهبر معظم انقلاب است چرا که علاوه بر مغایرت با قوانین دائمی، موجب ناترازی در منابع و مصارف این صندوق خواهد شد.

همچنین بازگشت و اصلاح جداول در حالیکه موضوع فاقد حکم یا سابقه حکمی در بودجه است، با آیین نامه داخلی مجلس مخالفت دارد.

باید در نظر داشت منابع صندوق، منابعی بین نسلی بوده و در همه شرایط حال و قابلیت نقد برای پوشش تعهدات متفاوت دیگری از جمله ورشکستگی یا تعلیق احتمالی شرکت‌های بیمه است و چنین فشاری می‌تواند ورشکستگی این صندوق را با سرعت بیشتری در پی داشته باشد.

دیگر خبرها

  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • از «مصطفی سعیدی سیرائی» چه می‌دانیم؟مدیری اجرایی با سوابق شهرداری
  • گورهای جمعی بیمارستان ناصر در غزه/ احتمال ربوده شدن اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط اسرائیل + عکس های وحشتناک
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • گورهای جمعی و ظن ربودن اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط اشغالگران