Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از تبدیل وضعیت حداکثر ۵۰ هزار نیروی انسانی قراردادی شهرداری‌های سراسر کشور در اواخر تیرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، محمد حسن آبادی در نشست خبری امروز دوشنبه با تاکید بر اینکه حدود ۲۳۰ هزار نفر در حوزه منابع انسانی شهرداری‌های کشور به جز تهران که ۷۰ هزار نفر نیروی انسانی دارد مابقی در ۱۲ نوع قرارداد در شهرداری‌های سراسر کشور حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تشریح اینکه حوزه وسیعی از نظر تعداد نیروی انسانی تحت پوشش شهرداری‌های سراسر کشور هستند و از طرفی ارائه خدمات شهرداری‌ها به مردم نیز حوزه گسترده‌ای را شامل می‌شود افزود: بی تردید مردم از این کارکنان خدمت دریافت می‌کنند و این خدمت در تمام طول مراحل زندگی آنها ادامه دارد لذا ساماندهی وضعیت استخدامی پرسنل شهرداری‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲ نوع قرار داد برای همکاری نیروهای انسانی با شهرداری‌های سراسر کشور وجود دارد افزود: قراردادهای رسمی، شرکتی، حجمی و ... از انواع مدل‌های همکاری نیروهای انسانی با شهرداری‌ها است و نیروهای انسانی در ۱۲۴۳ شهرداری کشور به این ترتیب مشغول فعالیت و ارائه خدمات به مردم هستند.

مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به مشکل قوانین ناسخ و منسوخ شده در طول ایجاد بلدیه در کشور، گفت: از سال ۱۳۳۴ تا کنون قوانین ناسخ و منسوخ زیادی در حوزه منابع انسانی شهرداری‌ها به تصویب رسیده که این باعث شده خلأهای قانونی در حوزه منابع انسانی شهرداری‌ها به وجود بیاید.

وی افزود: در حال حاضر هر پست سازمانی مصوب در شهرداری‌های کشور سه تا پنج برابر آن کارمند وجود دارد و بخش عظیمی از اعتبارات شهرداری‌ها صرف حقوق و مزایای کارکنان می‌شود. به شکلی که گاهی اعتبارات شهرداری‌ها به بودجه‌های عمرانی نمی‌رسد و یا بدتر از آن در حوزه پرداخت حقوق کارکنان با مشکلاتی مواجه می‌شوند.

وی به ناکارآمد بودن و عدم به روز رسانی ساختار شهرداری‌ها در کشور اشاره کرد و افزود: ۷۰ درصد کارکنان شهرداری‌ها در حال حاضر دارای مدارک تحصیلی دیپلم و زیر دیپلم هستند. این در شرایطی است که جذب نیرو در شهرداری‌ها به صورت غیررسمی و بر اساس توصیه افراد دارای منصب انجام می‌شود. در حقیقت جذب نیروی شهرداری‌ها در یک شرایط رقابتی سالم نیست و بلاتکلیفی وضعیت استخدامی در اکثر این شهرداری‌ها مشاهده می‌شود.

حسن آبادی در تشریح راهکار حل مشکلات حوزه استخدامی شهرداری‌های کشور تصریح کرد: از ابتدای دولت یازدهم نقشه راهی تحت عنوان نقشه راه نوسازی و تحول در مدیریت و نظام اداری شهرداری‌های کشور که شامل هفت برنامه، ۱۶ طرح و ۷۰ پروژه است با یک برنامه زمانبندی دقیق در سال ۹۳ تدوین و به سازمان شهرداری‌ها ابلاغ شد.

وی افزود: برای اجرایی شدن این آئین نامه که توسط هیات وزیران تهیه شده است لایحه آئین نامه استخدمی شهرداری‌های کشور به مجلس ارائه شد، اما با وجود اینکه این لایحه در تیرماه سال گذشته به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ارسال شده است و ۹ ماه از ارسال آن می‌گذرد اما هنوز به تصویب نرسیده، این در حالیست که ۹ ماه پیش این لایحه در کمیسیون اجتماعی مجلس با اکثریت آراء به تصویب رسید اما هنوز در صحن علنی مجلس بررسی آن انجام نشده است.

وی از مجلس شورای اسلامی درخواست کرد با بررسی این لایحه در کوتاهترین زمان ممکن و تصویب آن زمینه ساماندهی استخدام‌ها در شهرداری‌های کشور فراهم شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در تشریح ساماندهی نیروهای انسانی در شهرداری‌های سراسر کشور گفت: در شهریورماه هر سال آزمون استخدامی در شهرداری برگزار می‌شود که در آزمون‌های برگزاری تلاش می‌کنیم برای پست‌های حقیقی و بلاتصاحب آزمون استخدامی برگزار و نیروی انسانی لازم جذب شود.

مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه دستورالعمل اصلاح ساختار سازمانی شهرداری‌ها ابلاغ شده است افزود: تا کنون ساختار سازمانی ۱۱۰۰ شهرداری انجام شده که تا نیمه مرداد ماه امسال در تمامی کلانشهرها این ساماندهی انجام می‌شود. قطعا در اقدام بعدی پس از اصلاح ساختار شهرداری‌ها کارکنان رسمی و پیمانی ساماندهی و پست‌های بلاتصدی مشخص می‌شوند و کارکنان قراردادی که سال‌ها در این حوزه‌ها تجربه دارند با مکانیزم تعریف شده در این پست‌های بلاتصدی منصوب خواهند شد تا امنیت شغلی این افراد محقق شود.

وی تاکید کرد: مجوز استخدامی از سازمان اداری استخدامی کشور در اسفند سال ۱۳۹۵ مبنی بر تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری‌های کشور که حداقل سه سال سابقه کاری در شهرداری‌ها داشته و مدارک تحصیلی آنها منطبق بر نیازهای شغلی شهرداری‌هاست، اخذ شده است.

وی ادامه داد: در اواخر تیرماه یا اوایل مرداد ماه سال جاری این آزمون در سراسر کشور برگزار می‌شود و تعدادی از کارکنان شهرداری‌های کشور که شرایط لازم را دارند تبدیل وضعیت خواهند شد. این آزمون به صورت کتبی است و تنها برای آتش نشانان یک مرحله آزمون عملی در دو آیتم افزوده خواهد شد.

وضعیت استخدامی نیروی انسانی در شهرداری تهران بزرگترین چالش آینده شهردار و شورای شهر آینده

حسن آبادی در خصوص وضعیت استخدامی در شهرداری تهران نیز گفت: وضعیت نیروی انسانی در شهرداری تهران با مشکلات خاصی روبروست و به نظر می‌آید یکی از چالش‌های آینده شهردار و شورای شهر تهران ساماندهی نیروی انسانی است.

مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه در آزمون سراسری تا ۵۰ هزار نیرو در شهرداری‌ها امکان تبدیل وضعیت دارند افزود: وزارت کشور در خصوص تبدیل وضعیت استخدامی‌ها در شهرداری تهران مسئولیتی ندارد و شهرداری تهران مستقیما از سازمان اداری استخدامی کشور مجوزهای لازم را اخذ کرده است.

وی تاکید کرد: در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها تمام منابع امتحانی در سایت سازمان شهرداری ها و دهیاری‌ها قرار داده شده و پیرو درخواست برخی از شهرداری‌ها و استانداری‌ها مبنی بر اجازه مجدد و ثبت نام و ویرایش اطلاعات در سایت ثبت نام آزمون تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی شهرداری‌ها؛ استانداری‌ها مجازند تا سایت ثبت نام آزمون مذکور را از ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۳۱ خرداد تا ساعت ۸ صبح پنجشنبه اول تیرماه به مدت ۲۴ ساعت برای ثبت نام و ویرایش افراد واجد شرایط در دسترس متقاضیان قرار دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۲۹۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این حیاط خلوت چه کنیم؟!

یک فصل دیگر سرما هم تمام شد اما ورزشهای زمستانی در کشورمان همچنان مانند یک حیاط خلوت مانده و امیدی هم به اصلاح وضعیتش نیست.

سرویس ورزش مشرق- حالا که فصل سرمای دیگری را پشت سر گذاشته و وارد فصل گرمای کشور می شویم، یک مرور ساده نشان می دهد ورزش های زمستانی چگونه به یک محیط و حیاط خلوتی تبدیل شده و هیچ امیدی نیز به اصلاح آن وجود ندارد. فدراسیونی که می تواند در توسعه ورزش میان مردم در بخش های مختلف همگانی و قهرمانی نقش ویژه و راهبردی داشته باشد، اکنون کجای کار ایستاده و دقیقه چه ماموریتی را برعهده گرفته است؟

در این زمینه بیشتر بخوانید: کاش این بساط را جمع کنید! ما زیر بهمن مانده ایم؛ آقای رئیس! آقای بازنشسته! دل بکن ...

نیاز به بررسی چندانی نیست تا از وضعیت اسکی خبردار شویم. دهه هاست این ورزش به محیط انحصاری برخی قبایل و خانواده ها تبدیل شده و گذر زمان نیز نتوانسته مانع از تداوم این وضعیت شود. در دوره ریاست کنونی هم نه تنها اوضاع اصلاح نشده که چه بسا بدتر شده که البته، چه کسی است که نداند رئیس کنونی، نقش چندانی در اداره امور ندارد و از مسندی که در اختیار دارد، خرسند و راضی! آری اینگونه است که سال ها و فصل ها می گذرد و این ورزش همچنان گروگان مانده و خواهد ماند.

حالا که یک فصل دیگر نیز بی هیچ دستاورد و امیدی به اتمام رسید، بر وزیر ورزش و جوانان است که تدبیری جدی کند. به راستی، این فدراسیون، بود و نبودش چه تاثیری بر ورزش کشور دارد؟ نباید یک بار برای همیشه تکلیف این حیاط خلوت را روشن کرد؟

دیگر خبرها

  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی